Sann jävla text


CC

Ska berätta en as rolig historia för er.

Det var en gång en fisk mamma med sin fisk bebis som simmade i havet när dom såg ett fisknät och bebisen frågade "Mamma mamma! Vem är det?" mamman svarade "Det är den där jävla slynan som stack med pappa!"

Hahaha simma lugnt mina vänner!

Du ska lida sen min slitna vän

Tja

Jag lever men har legat halvt döende i hög feber i drygt en vecka nu och idag är första dagen jag har varit utanför mitt rum typ. Ärligt talat har fan inte varit såhär sjuk sen jag var riktigt liten men jag antar att det är så det går när man lever på godis och springer runt utan kläder på nätterna.

Men idag då har jag först varit på pappas jobb en stund, sedan var jag på möte, tog blodtryck. Sen åt vi lunch och sen åkte vi hem för att sen åka till läkaren igen (har troligtvis inte lunginflammation) där jag även tog blodprover så nu har jag JÄVLIGT ont i hela armen dessutom.

pendejo

imorse blev jag av misstag en timme och en kvart för tidig till skolan. TPL. så jag satt å venta å venta. sen hade vi prov som jag skrev på max 30 min. sen hade vi lunch och vi satt i bamba i två timmar eftersom vi fick så lång rast pga provet. sen skulle precis våran nästa lektion börja när brandlarmet gick. ja, för herrskapet, idag brann det tydligen på femte våningen på burgården. så vi fick stå utanför mc donalds och frysa, sedan var lektionerna inställda.

så jag tog bussen 08.48 och var i landvetter igen klockan 14.00 och satt på lektion högst en halvtimme. VÄRD dag. imorse var det tydligen -14 grader också. det kändes som om mitt ansikte höll på att ramla av när jag gick till bussen. yeye.

ungefär såhär varmt


gammal bild från skolan

WE SUCK!!

Åååååååh, jag blir så trött... varför har vi ens en blogg?! Vi kanske borde kalla den "johanna josefssons blogg" istället, eftersom hon är den enda som är smart nog att uppdatera lite då och då. Men nä, nu ska det bli ändring serrni, nu ska jag köra igång med hade jag tänkt!

Fast jag förstår er andra med, vi har mycket annat att göra och tänka på faktiskt! Jag menar det är ju inte jätte lätt att kombinera somn, plugg, skola, träning, ridning, jobb, mat, städning mm. Så det är helt okej att det inte blir så mycket bloggning, men ändå, tänk om några år, då önskar vi nog att vi bloggade mer om vad vi egentligen gjorde.

Jag kan säga såhär då. Jag har fått mina första IG-varningar i hela mitt liv (Fick en halvt i franska i 9:an, men den räknas inte) och jag mår fan piss över detta, vad hände med alla mina VG:n? Dom blev nyss G:n allihoppa.. Vad händer med Matilda Wing egentligen?!


Mitt nya hår btw

heeeej blokkeeen!!!!

de va hemla skönt med kort dag i dag, som alla andra måndagar! och dagen blev ännu trevligare när vi fick reda på at vi åker till italien med klassen i höst! och att vi i vår får besök av italienare, så jävla kul! i början av sommaren åker jag till barcelona eller något med familjen, i slutet av sommaren till cypern med josefin+crew, i höst till italien och till våren SKA jag och josefin hitta praktik i spanien eller något. sen tar vi studenten. hihih.

ett av sommarens mest värda köp. köpte den för 1 kr i smögen med alice, matilda och felicia. den var till pappa men jag har tagit den hehehehe. hade jag orkat så hade jag gjort kaffe nu men det är sååååå långt till köket. :///////



semlor osv

hej. igår åt jag årets första semla och idag åt jag årets andra semla. det var gott. idag var jag, karin och min far hos farmor och farfar och jag hittade denna bilden, och det var typ jag. som kille.


9gag

Hahahaha, söt!



Min humor.

Fy oss!

Vi är seriöst typ 10 personer som driver denna bloggen, och ingen bloggar. Det hade vart en annan sak om vi var typ 2, men nu är vi 10? haha, jag menar HALLÅ, riktigt dåligt!!

Jag sitter iallafall just nu framför tv:n och äter singoallla kakor, muuuuuums!


Felicia och jag var riktigt spontana igår.



J.J

heeeeeeeej och det är kallt. Idag har min dag i skolan varit braaa, den bestod av mest charlotte, julia, josefin och bibliotekhäng.

efter skolan tog jag kära spårvagn 13, satt och lyssnade på Alla Vill Till Himlen, och när jag kom fram till drottningtorget hörde jag massa musik, aaah, vem stod och uppträdde på scenen (den de har ställt upp för invigningen för Clarion post hotel) hallaaaa, timbuktu! jag bah waaaah. och precis när jag hade en av hans låtar i öronen? feeett. det är nog första gången jag ser honom också. gick dock bara förbi. men det var cuuuult! han har gått och blivit snygg och grejer






IGÅR

Karin har som jag skrev kommit hem och igår åt jag, far mir, gry och karin sushi och sedan gick vi på bio. vi såg tinker, taylor, soldier, spy. jag förstod iiiingenting. skulle inte kunna återberätta den om någon så erbjöd mig 3000 för det. den var jävligt tråkig. meeen det var väl trevligt ändå!

Anton Hysen


Starkt av en fotbolls kille att komma ut som homosexuell tycker jag. Dock tycker jag att det är synd att han är det. Är han inte sjukt snygg då eller?

Lite små sjuka hela bunten?

Jag känner att det går någon slags "sjuka" i familjjen. Igår skrev Lollo att hon var sjuk, och i morse fick jag ett sms av Felicia om att hon med gått och blivit sjuk. Jag tänkte egentligen inte så mycket mer på det förrän när jag själv satt där i skolan och kände febern komma smygande, och nu sitter jag här och knarkar halstabletter. Hoppas verkligen vi frisknar till tills helgen.

Känner mig ungefär som jag ser ut. Fuck life?
image description

Hade du nått att säga eller?

Jag är sjuk, har 39 graders feber och har inte rört mig sen igårnatt för vi har haft hantverkare här sen 7 imorse som åkte vid 5. Har aldrig legat i sängen såhär länge utan att göra nånting och det värsta är mobilen har legat på övervåningen för att jag la den där igår och har inte orkat hämta den.

Så i vanlig ordning har nog jag haft den mest händelserika dagen. Eller ja, när jag orkade släpa upp datorn som låg på golvet jämte sängen kollade jag på massa Chanel visningar. Jag är inte frisk fysiskt eller psykist.


ÄNTIGEN!

YES, idag öppnar Starbucks coffee i Göteborg på Centralstatonen.
Så jävla awesome älskar verkligen det och det ger en så utomlandskänsla eftersom det nästan bara finns där.

Så till helgen tycker jag att jag och tjejerna ska ta en mysig fika förmiddag/eftermiddag där och bara mysa gärnet!
Tycker ni inte att det låter bra?
Kanske ses där til helgen då, det hoppas jag i alla fall. KYSSSSSAR!

THE NEW PLACE TO BEEEE!

It's only rock n' roll

Hej. Idag är jag lite så här... (Ja, det är lika illa som det ser ut)



.. För att jag brukar alltid bli körd till bussen på måndagar och tisdagar (björröds bussförbindelser är ju katastrofalt dåliga!) och självklart så går bildörren inte igen för att den är så frusen! Samma sak var det igår men idag ser det ut som om jag inte ens kommer kunna ta mig till skolan. 

Ska jag se detta som ödet, att jag bör stanna hemma från skolan idag? Nej, för bildörren gick såklart igen nu, 20 minuter senare och nu får jag istället en frånvaro på en timma och med det nya systemet lär ju mitt studiebidrag försvinna. TACK SÅ JÄVLA MYCKET. Förlåt för min aggression, jag blir sällan arg men när det gäller bussar och bilar som är ur funktion/inställda.. GGGRRR!! Haha.



Upp och hoppa!

Godmorgon!

Jag ville bara önska er alla en trevig dag. Själv sitter jag och letar efter anledningar för att slippa skolan. Idag hittar jag tyvärr ingen, så det är väl bara att bita ihop. Slutar halv 4 idag, min senaste dag... fuck life!


Mina kära classmates!

elektrisitet

Hej. Jag är inte bra på att blogga, men jag har en fråga - varför är inte jag såhär snygg? Haha :(



j-j--johanna.j

heeeeeeeeeeeeej.
idag har jag haft lock för öronen hela dagen och varje gång jag sväljer klickar det. jag gillar det inte speciellt mycket. jag hade kort dag i skolan sen var jag och tränade vilket är dumt när man är sjuk. living on the edge. sen har jag inte gjort mycket.

igår åkte jag till pappa (som bor vid eriksberg) och det var la bra för nu när det kommer snö tycker bussarna i landvetter att det är roligt att gå och komma som dom vill. fast det tycker de annars också.

jag har inte mycket mer att säga. karin kommer hem från london imorgon och stannar i en vecka. mm, det var typ det.


Våga släppa taget?

Jag måste berätta en rätt personlig sak om mig själv ändå, något jag egentligen bara vill dela med mig av.

Jag har sjukt svårt att släppa taget om saker. Jag och Felicia pratade lite om detta påväg till dansen förut. Jag vill egentligen inte dansa, eller jo på ett sätt, men jag är inte alls sugen på det länge, men ändå så kan jag inte släppa det. Jag vågar allvarligt inte släppa taget. Och detta är inte det ända jag inte vågar släppa, det är nästan likadant när det gäller allt. Från att inte villja slänga en tröja som jag inte ens använder längre, till att inte våga klippa av mig håret. Jag vågar inte släppa taget. Jag tror jag är rädd för nya saker, förändringar.


Happy bday Doutzen!














Om helgen typ..

Känner att jag lagt ner detta lite.. SORRY!
Inte jätte bra på detta med bloggandet, men jag anatar att jag måste fixa till detta så till dem söta-gosiga-gullegrisarna som läser bloggen får lite mer spännade att läsa om, eller vad sägs?

Lite svårt att skriva ibland bara, eftersom det inte är en blogg enbart om mig så kan jag inte bomba ner bloggen om bara mig och vad gör, right? haha

I fredag
var vi hos Alex och Marcus med ett gäng trevliga människor, njöt av kvällen och tyckte dte var jätte trevligt. Hände lite saker på natten, men de vill jag bara glömma och ta nya tag.
Alla blev lagom fulla/lulliga och ingen spårade och skydde och grejer så det var en bra kväll.

I lördags var flickorna i stan och fikade och sen bio jag skulle också hängt med men hade insläpp av hästar i stallet och det blev väldigt utdraget för dem hade styltor (is under hovarna som packas och blir höga) så blev att fixa de på alla hästar innan dom skulle in i stallet och sen byta täcken på alla osv osv var rätt mycket att göra i lördags i alla fall.

I söndags var det bara chill hela dagen, sov hos Alex och vaknade typ vid 3 för han var på match på förmiddagen och jag låg och sov. Sen upp till Amanda i stallet och fixa ingen ridning för hon har inga broddar och dem som vi skulle sätta i gick inte i så bra för hon behöver nya skor som hon fått idag, tror jag. Så blev bara fixa, sen gick jag ut till hagen och gosade lite med tjejen och såg att Bug (Veronica som äger stallet häst) skadat sig, han kunde knappt stå på höger fram och han stod och hängde på mig och bara ville att jag skulle bära in honom typ. SÅ blev att ringa veronica ta in honom försiktigt och in med alla hästar för han kan inte så ensam och Veronica var på jobb rätt långt bort så hon kunde inte komma på en stund heller. Men han åt och hade aptit så han mådde inte jätte dåligt. Lämnade dem inne och sen kom veronica och kollade han. Jag hoppas verkligen det gått bra för han inte hört något från henne..

Måndag
-skola-tråkigt.

Mycket text ör ju kul, eller? haha PUSS PÅ ER!

full eller? bild från nyår.


Gulliga amanda!

Å andra sidan har jag heller aldrig nått botten på glaset

Idag har jag och Sabbe åkt pulka. Vi är unga, vi är party.

Vi börjar tidigt

Igår såg vi In Time blev lite mindfucked så nu handlar allt om tid. Tid är inte pengar, tid är tid. Pengar är pengar.

åh till mig? tack

jag har nog övertalat mig själv om att jag behöver en sån här:

nagelring, fett snyggt.

och detta ska jag inte köpa men om någon vill ge mig en blygsam hyllning så står detta på min lista:



www.kandeeshop.se sååå schniiiggt

Döna te de


I mitt lilla vinterlaaand



Såhär såg det ut från mitt fönster imorse. Jag tycker snö är jätte vackert men jag ser den helst under julen och att den inte håller i till April. 

Ikväll ska vi tjejer ta en fika och sedan gå på bio, det ska bli riktigt mysigt och det känns som ett bra val i detta väder. Ha en underbar kväll ni som sitter hemma framför TVn, ni som går loss på fester och till resten som har något annat för er!

Puss
Bella

I'VE WATCHED YOU STAND AS A SNOWMAN

Aa som alla ser så snöar det ute och även på bloggen idag. Så jag lägger mig under täcket, blundar och dricker Pellegrino Limonata och försökter tänka på Italien på sommaren. Det går åt helvete

SNÖ?!

Hejhej! :)

Nu kommer klag-majan här igen, men vafan hände med vädret? Som jag sagt innan, Sveriges väder är kaaaos!?
Jag vaknar av att min syster kommer in och säger att det snöar, och jag tror henne (som vanligt) inte. Så säger hon "men kolla själv då!!" men jag trodde ju somsagt att hon bara drev med mig, så jag skrattade bort det lite lätt, sedan tar hon kort med mobilen och visar mig. Den besvikelsen som uppstod vad inte nådig asså.

Nu är det såhär att jag inte orkar skiva ett inlägg om vad vi gjorde igår, så jag överlåter det till mina små vänner.

/Matilda


Me and JohannaÖ

I lost the direction

Fatta chocken jag precis fick när min äldsta bror, Alexander snart 22 år, en fredagkväll lyssnar på Celine Dions fina ballader med en öl i näven. Jag förstår inte hur det går ihop. 
Fast jag ska nog inte säga någonting som frivilligt diskar med en öl i näven. Jag kommer bli en bra mamma.
Och nu låter jag såklart som värsta alkisen. Jag vill bara nämna för er att jag inte är det. Enda gången jag stöter på alkoholen är på helgerna, då brukar vi säga "long time, no see!" (Höhö)

Bella

I need a hero

Vet ni vad vi i familjjen gillar mest?


(Med denna bild menar jag festa. Fast vi gillar ju iofs sakerna på bilden också. Nu lät det väldigt dumt...)

Vet ni vad vi i familjjen ogillar mest?


(Ser fortfarande dumt ut...)

- När det inte blir som vi tänkt oss!

Jag är förresten trött på att skriva Isabella eftersom jag alltid presenterar mig för Bella, kallas för Bella osv. Så nu skriver jag helt enkelt

Bella

When I'm good I'm good, when I'm bad I'm better

Som ni brukar se mig

mental





hittade detta på aftonbladets app idag. va?? va e detta? krokodiler ni är ju galna! sluta döda barnen.

just nu är nog min hemskaste mardröm att jag ska bli uppäten av en krokodil. min näst hemskaste iallfall. (undra om hon svaldes levandes?) nej, reptiler, bete er.


heh

trodde jag var klar men det var jag inte

Arsenik är en stark krydda som lätt kan förstöra en hel middag.
Källa: Jeanette, 10 år

En vibration är en rörelse som inte vet åt vilket håll den ska gå.
Källa: Rune, 8 år

Svampar växer på fuktiga ställen. Det är därför dom ser ut som paraplyer.
Källa: Henrik, 8 år


nu är jag klar.


Well behaved women seldom make history

jag står för lite dubbelmoral idag. gick upp vid sex, började längta hem redan när jag stod och sminkade mig. frös hela dagen i skolan! även om dagen gick ganska snabbt för att vara så lång. (8-3 är en lång skoldag för mig) kanske för att jag är omgiven av så sköna damer. efter skolan fick jag skjuts hem av min mor, skööööönt! sen dess har jag inte gjort så mycket.

jag tror att jag har haft ont i bihålorna för första gången i mitt liv denna veckan. har mått halv dåligt sen i tisdags. och denna kyla gör mig till en tråkig människa. det är sorligt. jag är gnällig och tänker konstantt:
 1. jag vill vara inomhus.
 2. jag vill hem.
 3. jag vill ligga i min säng.





jag tänker förgylla eran dag med barn citat också. you're welcome


Skillnaden på människor och djur är att när grisarna är lagom feta så äter man upp dem.
Källa: Arvid, 6 år

Ibland rullar grisen sig i gyttjan bara för att vara rolig.
Källa: Harald, 5 år

När tvättmedlet kommer ut i havet blir det bubblor som fiskarna tycker är roliga att leka med.
Källa: Oskar, 6 år

Hönan lägger ägg. Grisen lägger korv.
Källa: Hedda, 5 år
(hahahahahahhah!)

Människorna stammar från aporna. Gamla människor stammar ännu mer från aporna. Dessutom känner jag en pojke som stammar.
Källa: Mårten, 5 år


Behind every bitch, is a girl who got tired of being broken



mindfuck


Never to late!!

Hej nära och minde kära ;)

För att inte vara sist så tänkte även jag lägg in ett snabbt inlägg så här på nattkvisten. För att inte avslöja allt för mycket så är jag tjejen i gänget som (nästan) aldrig är med. Detta är inte för att jag inte gillar dem små kräken för dem har sina härliga sidor ska ni veta, utan för att jag tillbringar största delen av min tid på is. Tränar team åkning (konståkning) i Svenska landslaget! 

                 
                  FEST!!

                 
                  Jag under samma tidpunkt.

                 
                   Tjejorna...

                  
                   och JAG!!

Även 18 jordsnurr nu mera, äger en hjärncell i rullstol efter två hjärnskakningar de senaste månaderna och så klart fellans partaj!! Även en spricka í bäckenet för den som är intresserad och en ganglion (bara att googla) på foten, inte cancer min vänner!

Trots allt detta då så går jag sista året på Sjölins där jag läser natur, och nej jag vet inte hur jag hinner men hört att 3 timmar är för lite att sova per natt. Har även pojkvän till skillnad från största delen av högen, tror det gått 7 månader eller 8, inte riktigt min grej att hålla reda på sådant med andra ord.

                 

Och för den som fortfarande läser så kan jag ju då tillägga att detta liv till hör mig, Nathalie.


2012-01-18 23.29

Helg snart?

What part of party don't you understand?

1 grej jag inte gillar. Dubbelmoral. P!NK bestäm dig.

behold

halla!
Idag gick jag upp kvart över sex och åkte till skolan. Varmt och ljust ute osv. Vid 12 åkte jag till min duktiga felle och så klippte hon mig, blev aaas bra. tänk om alla vänner var lika användbara som felicia? nää men jag gillar dom ändå.

Tillbaka till skolan, en lektion, sedan träffade jag min snygga vän Eleonore och fikade! Det var treevligt, sedan åkte fick jag ta mig hem i regnet. Nu har jag precis ätit mat med min mor och nu ska jag sitta här ett tag. Sedan ska jag göra klart min svenska.












ps. Forever alone inlägget var mitt. Jag glömde välja kategori så det står att alice skrev det. men ge inte henne äran, för det var mitt inlägg.

Kände ba att jag var tvungen

jäjäjä

MATILDA WING

https://www.flashback.org/t1764218 In och plugga! Deadline 1a April. Learn it, live it, love it

Varför finns inte Nexcite nånstans i Sverige längre?


Suits

Hej. Jag vet fan inte vad jag ska skriva om för jag gör absolut ingenting på veckodagarna. Har även vänt på dygnet så jag har sovit i princip hela dagen. Somnade 7 igår, gick upp vid 8 och åkte på möte i stan. Sen åkte jag hem och sov till 4. Det är typ så mina dagar ser ut.

Nu kollar jag på Suits. Glöm aldrig att jag sa det.

Summer

Om jag skulle beskriva våran sommar 2011, skulle den beskrivas såhär:

Tjejsnack/bakning i brist på fint väder



Myskvällar x 100





Vädligt få soliga dagar nere vid sjön



Lite krök/fester











Smögen/Tanumstrand







Nu blev det fööööör mycket bilder nästan känner jag, men jag har ändå tråkigt så mig gör det inget! (Har egentligen så sjukt mycket mer bilder som jag har lust att lägga ut, men nej nu får det vara stop!!)

Get your ass back home


Stupid girl

Jag har gjort bort mig något otroligt, oooupsie. Förlåt, jag har bara mig själv att skylla i alla fall.
Har pluggat sen klockan var halv 6, mer än 3 timmar alltså. Är helt slut i huvudet så la ifrån mig alla papper nu för att komma med nya krafter och fortsätta om en liten stund.

Haft en bra dag i skolan och efteråt då jag Hälsade på Simon och även Alice på deras skola. Fick till och med vara med på en och en halv lektion! Sen har jag bara pluggat i stort sätt.
Helgen var bra, i fredags gjorde vi typ ingenting men Bella och Lollo var i alla fall här med bergman på besök. I lördags började det med en fika i stan med Alice, Matilda, Johanna Ö, Louise och Bella men efter första fiket gjorde jag och bella en snabb vändning och drog till Kungälv, rätt spontant men fett värt!

I'd rather shut up than say something pointless

Jag kände väl att jag borde göra ännu ett inlägg här men jag vet aldrig vad jag ska skriva! Tycker det är mycket lättare på min personliga blogg för där är det bara jag, här är vi nio personer till som har hand om denna blogg, haha. Jag ska göra mitt bästa!

Jag funderar på att ta en go springrunda! Jag tränade igår och nu kommer monster-träningsvärken, ni vet, den som kommer först efter två dagar och verkligen är P A I N ? 
Den springrundan får nog vänta tills jag är klar med pluggandet dock.. Kära barn, välj inte Ingrid Segerstedts gymnasium vad ni än gör. Om ni inte gillar högt tempo med plugg det vill säga..

Isabella



The secret of being honest as an angel is being drunk as hell


Grrr

Åååååååååååååååh, jag är arg!!

Jag har inget mer att säga än att jag hatar skoskav. Det är nog den absolut mest irriterande smärtan man kan ha. Dessutom är mina hälar inte bara röda, variga och svulna, utan nu är blåa med! Åhhhhh, nu ska jag ta en power nap. Hejdå!


Såhär såg min häl ut igår, det är ingenting emot hur den ser ut nu. FML

forever alone



jävligt roliga ändå


yee you will

hade kort dag i skolan vilket är jävligt skönt på måndagar, sen kom jag hem och tinade upp mig framför norska paradise hotel, för hallå det har ni väl inte missat? jag hade egentligen tänkt skriva ett roligare mer innehålls (eeeh stavas det så?) inlägg men min mor kom hem och berättade något tråkigt och sånt är ju alltid tråkigt så det får vara för migh idag. tack och hej.



isabelle adrian från svenska hollywood fruar 20 år, mhmmmm, rätt olik ändå? hon har förresten varit med i robinson också!



Törstig?

God natt, sup lugnt eller nej sup ALDRIG lugnt!

PUSS / j,ö

Take one

Hahahahahaha

Helt klart stört skön!

Jag är glad att jag har så goa vänner, puss på er!

Puss / j.ö

I'd call my dealer, but he's at the Cape

3 grejer jag gillar. Sex and the city, True Blood och shots.



Jag hatar att vara minderårig, ge mig sommar 2012


It's all about us










Learn it, live it, love it

Det va fan helt spårat igår! Har ingen bild på Alice men hon var också där nånstans. Haha


Blä

Såhär glad var jag förut när jag vaknade 13.30. Hatar att sova bort hela dagen. Plus att ingen av mina fina tjejer hade bloggat, fy på er! Sedan hade jag somnat med smink med, ååååh... dålig start påd dagen

image description

yo

alla andra är ute och umgås så jag får ta på mig rollen att blogga som den lilla pigan jag är. jag hade bestämt mig för en en vit helg, jag har haft en del att göra och inte kommit så långt utanför lägenheten, men det tar jag ta igen nästa helg!

åååh imorse när jag vaknade så var det sol! och jag menar, det är ju inte varje år man får känna solen. jag längtar så jag dör efter våren, om jag hade haft bilder på min dator (och om jag hade varit den som ens tog bilder) så skulle jag ha lagt upp bilder på oss från förra våren, för den var LEG, END i hope your not lactose intolerant because the last word is DARY (dairy). De där första helgerna då det blev varmt och man kunde sola, veronica maggio och valborg. nu ska jag låta töntig och säga att det var en viktig vår för mig, men det var det.


vass som jag är kom jag på nu att jag kan ta bilder som andra har lagt upp på facebook. (det blir familjjen bilder även om fler var med på ett hörn (ska jag nämna namn så är det "siesta tjejerna" och damerna i klassen) (så nämnde jag inga nämn ändå, hehe)((())))



yeeee yound, wild and free



valborg hos matilda, grym!



måla med vattenfärg hemma hos lulu



kubb och grillning hos mikael. en full bella...





veronica maggio, BLOMMAN!!! jag dör




och så vill jag be om ursäkt för att jag inte använder stor bokstav.




Party or die

Tjaaaaaaaaaaa

Jävla dubbelmoral på rubriken för nu är några av oss påväg in till stan för att dricka kaffe. No joke. Men så är det när man är minderårig och inte har några polare. Eller är det verkligen det? 

Hejdå. Sup olugnt

Villa no.43

Tänkte visa hur det ser ut hos mig. Ganska sjuk utsikt i Björröd ändå






felix & felicia

Grattis min kära felicia som har namnsdag idag! och alla andra felicia och alla felix också.


Hej, det här är jag!



Jag sover väldigt mycket, brukar säga att jag har en lätt-narkolepsi! Lollo tycker det är roligt att fota mig då, men de tre senaste bilderna är faktiskt tagna i skolan. Kan ni fatta att jag somnar så öppet i skolan? - Ja, det kan ni, iallafall dom som känner mig. 

Så jag gjorde lite research och fick bekräftat att jag alltid har varit sådan..



Hur är mitt liv bortsett från sömnen då? Jodå. Jag tränar gymnastik nu igen, läser samhäll/journalistik på Ingrid Segerstedts gymnasium, jobbar på Hälsans hus och med en barngrupp i gymnastik och jag gillar att umgås med mina fina vänner.
Materiella saker jag gillar: Öl, fajitas, kläder.
Materiella saker jag hatar: Korv, ketchup.


Isabella



Och jag går i dagar, i tröjan du hatar

Norlie & KKV - Tröjan du hatar

/Matilda

Sittin on tha toilet

Hejhej hallåhallå!

Jag är nog inte riktigt frisk. För det första så har fredag den 13 typ varit en bra dag för mig, inte för att jag har gjort så speciellt mycket, men den har vart väldigt lugn och skön. Och för det andra låste jag precis in mig på toaletten för att få vara i fred, så jag sitter här och sminkar mig lite, lyssnar på musik, och bloggar... sa ju att jag inte var frisk!

Ikväll kanske mina brudar åker till stan på fest, medans jag då velar omkring och vet inte vad jag ska göra. (Lägg märkte till att jag skrev omkring, men tänkte skriva om kring. Särskrivning var det ja)

Nu ska jag fortsätta med att chilla på toaletten, ha det bra bitches!


Jag och min syster. Jag har hjälp henne otroligt mycket med gymnasievalen nu, tänk bara om jag hade kunnat vara lika smart när jag gick i 9:an..

No officer there's no blood in my alcohol system

Påtal om Jackie. Min misse är fan inte frisk. För några dagar sen hade vi en elektriker hemma, han hade med sig en påse med skruvar och allt vad fan det kan ha varit.

Rolf gillar påsar och älskar när dom är blåa och kommer från System Bolaget. Han sover i dom, bär runt på dom, leker med dom, tvättar sig i dom osv. Så han springer in och drar med sig den här påsen då och gömmer sig med den. Skämdes aaaaas mycket när el snubben kommer ut och letar efter sin påse men det löste ju sig sen. Haha


jackson

aaaaaa kolla vem som ligger och sover i min armhåla?


t.g.i fuckday

Jag hade kunnat skriva en presentation som vissa av de andra har gjort men nää. Jag dansar inte balett och jag har inte någon pojkvän. Kan inte komma på något om mig som skulle vara intressant för någon att läsa.   

Jag vill önska er en trevlig fredagen den trettonde. Och så vill jag säga att helvete va kallt det är. Och så vill jag säga tack till alla mina tjejer för att ni är så söta. Och att jag tycker om er.


Statistiken på en dag

Inte illa för att vara första dagen!
Statistiken är från igår och vi gjorde bloggen i förrgår men vi började ju faktiskt blogga först igår.
Bra jobbat tjejer!

Up, up and away!

1 ½ timma genomgång på matte b
1 ½ timma genomgång på naturkunskap
3-4 timmar teori i hantverkstenknik och färglära
Fett trött i mina öron och i mitt huvud nu, vilken daaaaag!
Annars har det varit en skön dag, solen har ju tittat fram så jag har varit på toppenbra humör idag! Hoppas verkligen att det håller i sig bara, haha. Fredag som sagt, göööött! Vad ska vi hitta på då? Inte den blekaste. Något vill jag göra, vill träffa mina daaamer ikväll hoppas jag på i alla fall.
Slänger upp en gammal bild från ettan då jag var blond och Matilda fortfarande gick i våran klass!
Skolan är ändå rätt trevlig på sommaren.


Felicia

COOL KIDS

Nån som vet vad det här är? Jag vet. Och jag tror helt ärligt att det är ett jävla skämt. Haha

Du och jag under täcket baby!

FRIDAY!
Japp japp så ligger det till och tydligen är det fredag den 13onde med, inte direkt märkt de haha?
Men i alla fall det känns super skönt med helg igen även om denna vecka gått fort.

Idag hoppas jag att det i alla fall händer nått skoj, behöver träffa mina vänner känner jag efter en vecka på Jensen.. haha! Skämt och sido, eller?

Nu blir de lite plugg och sen upp till Amanda, puss! / Johanna Ö


Supernova

Visst är det skönt att försova sig två dagar i rad och missa skolan? - Mjoo kanske för stunden, men inte i längden. Jag är sån person som hatar att ligga efter, och missa viktiga saker och det känner jag att jag verkligen har gjort nu. Menmen, vi får hoppas på att nästa vecka blir bättre. Det är ju faktiskt bara mitt eget fel att jag inte går och lägger mig på nätterna. Sömnproblem? - kanske!

Men nu ska vi inte vara negativa, det är ju faktiskt fredag, vilket innebär party? Inte så troligt att det händer här, men vi får hålla tummarna på att det händer nått iallafall!

Nu ska jag faktiskt vara så duktig och städa lite här uppe, bädda rent osv.. och sedan gå ut på en långpromenad!
Ha det bra bitches.


Party soldier

Hej familjen. Sitter i bilen, lyssnar på Roffe och väntar på mamma. Var på möte förut sen fikade vi och nu är jag vid Hendéns och ska köpa glasögon buhuuu. Nej nu ljög jag. Har tunnelseende idag.

Idag är det fredag, ring party-linjen på 070991830 så kan vi dricka sprit.

Är jag bra på att blogga eller?

och med detta tackar jag för denna dagen!

Nu är kl 00.00 så jag får tacka för denna dagen och nu blir det dax att nana kudde!

Trevlig att de är fina vänner har läst bloggen, keep up the good work!


PUSS OCH KRAM / JOHANNA Ö

Afafafafafafasiiiii





Ja just det, vem fan är jag?

Dax att förlora min oskuld för denna blogg och göra mitt första inlägg!

Tänkte då berätta lite om mig som dom andra gjort här under.
Jag är en tjej vid namn Johanna Österberg som är 16 år gammal dock 17 om 70 dagar haha, jag är väl den yngsta i vårat lilla "gäng" men får ju också agera som mamma ibland för mina små barn, haha skämt och sido! Man blir ju som man umgås är de ju sagt..

Jag går första året på Jensen gymnasim i Göteborg och läser ekonomi, super nöjd med programet men jävligt trött på skolan. Funderar dock på att byta skola men inte linje, för då kommer jag ligga efter.. Men vi får helt enkelt se hur det blir på den fronten.

På fritiden är jag med mina underbarat fina vänner osm jag vekrlgen är glad och stolt över att jag har och sen så rider jag med, sköter en ponny vid namn Amanda och hon är en sprallig d-ponny. Sen rider jag i "specialen" med på onsdagar och där rider jag en c-ponny som heter Sting eftersom jag inte ridit Amanda så länge och är rätt svårlastad har jag inte haft med henne ännu..

Beskriva mig med tre ord? hmm.. Haha typ sprallig, glad och allmänt cp! Sen finns det ca 100 ord till som skulle besrkiva mig bättre men ni lär väl se vad jag är för människa undertiden ni föjer oss! 

Nu blev de långt och jag ska inte tråka ut er mer puss och kram Johanna Ö! ♥







Här är söta ponnybus med

"Vem är du ens? vem fan är jag ens?"

Eftersom Felicia drog värsta romanen om vem hon är och gör osv, så kanske jag med borde göra det? Fast nej, det orkar ju inte jag såklart..

Jag heter Hanna Matilda Wing, och är 17 år (fyller 18 år om 87 dagar, och för er som inte orkar räkna så är det alltså den 7 april) Jag är bor precis som alla andra fina flickor som driver denna blogg i Landvetter, en liten skit håla utanför Göteborg. Här händer iprinip ingenting, och när det väl gör det, så vet alla om det! Jag går på en av Göteborgs oseriösaste skolor, enligt mig då, Plusgymnasiet. Och inte nog med det, så går jag om ett år, eftersom jag tillskillnad från Felicia, inte ville bli "a hairdresser"

Om jag skulle få beskriva mig själv med tre ord skulle det vara, Fnissig, lat och utseendefixerad! (Haha)
En annan sak jag är väldigt bra på är att "särskriva" jag skriver ganska slarvigt och är väldigt dålig på att "binda ihop" ord. Jag skulle tillexempel kunna skriva glas ögon, istället för glasögon osv.. Menmen, sån är jag!

Ha det!




Seb & Fell

Seb skulle som sagt hjälpa mig med matten idag men jag tycks ha tappat bort böckerna..
- Glöm inte matteboken!
- Nejdå, den är hemma.
Som Seb uttryckte det "Hemma in my ass!", hehe.. Vi har i alla fall tillbringat hela eftermiddagen och kvällen i vardagsrummet med musik, skratt, dans, sång och snack. Mysig torsdag!

btw, han knyter skosnörena som ett litet barn

/FELL &SEB

Är man 2 eller fler är det fest

Om ni skulle fråga runt på stan vem jag är, så är jag antagligen den blyga dottern i familjen. Liten, lugn och tillbakadragen, säger inte mycket, dricker inte så jävla mycket och är la i princip lika omtyckt som stroh rom på bakfyllan. 

Sitter tråkigt nog vid fel dator idag så jag har inte några bilder på nån annan än mig själv. Snyggt eller? Aaaaaaaaaa






Simma lugnt! /Snyder

Jag är sämst på rubriker

Tyckte att denna skulle läggas upp dessutom. För att det är så typiskt oss och för att Fell är världens sötaste och har lärt sig den på gitarr. Åh, tänk i sommar när vi sitter vid en brasa och vackert, i takt nynnar till denna...


(La upp den på min blogg för några dagar sedan men det är ju ett måste att ha den även här!)



Isabella

f.a.m.i.l.j.j.e.n PICTURES

JUST WANTED TO SAY; I LOVE YOU

The hairdresser

Kärt barn har många namn och mitt namn är Felicia Anna Arvida Sjöstrand aka Fell, Fellan, Felle, Fells, Fille, Pille, Fellbaby, Arvida och sen har vi ju alla dessa elaka namn som jag säkert också blivit kallad men dom är ju inte lika mysiga, hihi!

Jag går på Burgårdens frisörskola, trivs kanonbra verkligen! Jag känner att jag har valt rätt och frisör är verkligen något jag vill bli. Går i 2:an där nu så jag har precis gått halva min gymnasietid, känns bra men också läskigt. Innan gick jag då som alla andra som bloggar här på Landvetterskolan och ja, alla bor väl i stort sett i Landvetter också för den delen. Jag har världens finaste vänner, på riktigt. Nej kom inte och säg att ni har finare och bättre för det har ni inte, då har ni inte träffat mina underbaringar än, end of that story säger jag bara.
Jag är väl gängets stolle, stolpskott, pajas och allt vad som kan relatera till det. Jag är väl både allas mamma men även också deras lilla tjej som ofta vill krypa upp i lollos knä och ligga där hela kvällen. Alla mina tjejer är mina små hjärtan, pärlor, smycken, ögonstenar och f*n och hans moster, but I love them.
Jag bor förresten i det perfekta festhuset har jag hört, tänkte bara säga det för att göra alla andra avundsjuka och för att jag själv blev väldigt smickrad när jag fick höra att jag var en perfekt festvärdinna också för den delen. Stackars er som inte varit inbjudna eller kommit på någon av f.a.m.i.l.j.j.e.n's fester. DÖNA TE DE, DÖNA TE DE, DÖNA TE DEEEEE! Nej men skämt och sido.
Felicia



Jane Doe

Min dag:
-Min översta knapp på skjortan ramlade av i morse när jag skulle klä på mig så jag fick sy. Som feminist ska man väl inte behöva ställa sig och sy fast en knapp på en skjorta en torsdag morgon?
-Jag blev sen, den regnade och jag missade bussen
-Erbjudandet på pressbyrån som ska finnas mellan 13-14 kom aldrig.
-Det regnade igen när jag gick hem och jag fick en klick lera i skon.

Men jag är glad ändå! Jag borde återkomma när jag har ett bättre inlägg, jag ville bara inte hamna efter.


ska jag skriva att det är johanna josefsson också?


Några små söta bilder på oss












Varför bor vi i Sverige?

Hallå hallå!

Jag tänkte bara dela med mig av min åsikt om sveriges väder: DET SUGER! Just nu regnar det, blåser och snöar, det kan ju nästan inte bli värre? Jag vill ha sommar nu nu nu!

Iallafall så har min dag sett ut såhär. Jag vaknade runt halv 10 och fick lite smått panik eftersom jag skulle tagit 7 bussen idag. Så jag ringde min mamma och var jätte upprörd eftersom att man inte ens får ha 1 % frånvaro nu för tiden, då ryker nämligen studiebidraget. (Hur fan tänkte dom där?!) Som tur var så förstod mamma, och hon ringde och sjukanmälde mig, rätt soft ändå! Dock så har jag sovit sjukt dåligt under natten, så det var nästan bara bra att jag inte åkte till skolan, tror inte jag hade gjort nån nytta där ändå! (Sann skolkare, hehe)

Tänkte bara slänga in ett inlägg för skojs skull, rätt trött på min egna blogg nämligen. PUSS PÅ ER MINA SMÅ KYCKLINGAR!


Bild på mig och bella i höstas tror jag. (Jag saknar mitt hår)

We are family

Jag ville faktiskt också göra ett inlägg...

HEJ! Som säkert många redan vet står varje bokstav i familjjen för en unik person. Det är Felicia, Amanda, Alice, Matilda, Louise, Isabella, Johanna, Johanna, Eleonor, Nathalie som sköter denna blogg. Och då kan man ju fråga, varför ska vi starta en blogg? - Inte den blekaste aning men jag lovar att det kommer bjudas på massa skoj här! En del av oss (som har personliga bloggar främst) kommer nog att synas lite mer än dom som inte har, tyvärr, men jag hoppas att ni får stöta på alla personligheter någon gång i alla fall!

Jag ska ge mig på designen nu och ändra lite små saker så att vi inte ser ut som dom nybörjare vi är. 
SO LOOOONG!

Isabella

Hej

Hälsning från Rolf: AÄPSÖÄSÖÄPÖAÄÅSÖLAÄÅSÖ


RSS 2.0