inga konstigheter

jo jag är nog rätt störd ändå om jag sätter mig och bara googlar påfåglar. men jag älskar påfåglar, dom är såååååååå fiina!! <3<3<3<3<3<3<33 iallafall, så hittade jag vita påfåglar, tip ännu finare???? ^^^^^^^

pofåkkel, ser du detta så är du välkommen hem till mig. stapelbädden 9. du får sova i min säng om du vill och jag kan mata dig varje dag. ^^




jo hej

long time no see bloggen! iallfall, idag läste jag i metro att efter vecka nio (nästa vecka) kommer alla tjejer födda -93, -94 få hem ett brev om gratis livmodervaccin, tvär bra! för det var väl rätt dyrt innan? men detta är ju jätte bra, här ska vaccineras!

vår!

åååååh imorse kunde jag gå med uppknäppt dunjacka utan att frysa!!! hihihih. och första steget är att jag kan gå i dunjacka utan att frysa. sen kan vi prata skinn jacka

jaja, jag har tänkt. va mycket enklare det vore om man kunde få köpa och betala för killar. om det var så enkelt som "jaaa, det är rätt mycket pengar så jag skulle behöva leva fattigt i två månader. men jag har ändå kollat på honom länge och detta är något jag vet att jag kommer ha användning av!"

då vet jag vad jag skulle ha på min inköpslista ^^



"a simile is not a lie, unless it is a bad simile.”

citatet kommer från en bok som vi började läsa idag på engelskan, jag blev jätte förvånad när jag faktiskt tyckte att den var bra, den heter The curious incident of the dog in the night-time och handlar om en femtonårig kille med autism. och allvarligt talat, hur jävla intressant är inte autism? haha, jätte enligt mig!

och sen vill jag säga, buhu jag vill att det ska vara sommar så man kan köpa bikinis



H&M





huur underbar? det enda krånliga är väl att den fanns att köpa på lindex. 2009.

Look at me I'm Sandra Dee

Har fint besök från typ.. 60-talet kan vi säga. Innan var det en 2012a. Snygg i alla åldrar är hon iallafall!


In case you didn't know, I love Brooke Davis aka Sophia Bush


I'm so glam I sweat glitter

död åt vintern. jag tänker inte lägga upp en bild för att jämföra hur jag ser ut nu men jag kan ju säga att jag på sommaren ser bättre ut osminkad och med natuligt hår än vad jag någonsin gjort på vintern. oavsett massa smink och plattänger. so sad. so very sad.



Glöm all taktik, nu är det fri drickning som gäller











Live fast die young


Ha ha

INSTALLERAR SOMMAR
¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦ 55% KLART
Installationen misslyckades.
Fel 404 : Årstiden ej hittad. Årstiden är inte tillgänglig i ditt land

yellow!

igår var jag i stan med min mor, och det är jag aaaldrig. men det erbjöd hon mig eftersom hon var elak mot mig på alla hjärtans dag och grejer. jag köpte bara tre höstiga nagellack, men höstiga nagellack är de snyggaste! har typ alltid mörka naglar nowadays. köpte också ett par fjäderörhängen för 20 kr. hallaa värt. sen åt vi sushi!

efter det träffade jag josefin, amanda och lund i stan och vi begav oss till frölunda. det var fett kul och jag blev fett full.


Är det stimulerande med kaffe eller?

Nu lär det här inlägget bli jävligt oklart i mitt tillstånd men ni känner la mig. Eller det vet jag inte om ni gör men om det inte är så får ni plugga på lite för jag är en ganska oklar person.

Men TJA! Idag är det dagen efter alla hjärtans dag. Tog fan imot att ens skriva det för folk ska alltid tjöta om det. Bra självmordsdag för sånna som gillar det kan jag tänka mig. Men jag kommer fan inte ihåg vad jag gjorde igår längre men jag kommer typ ihåg vad jag gjorde förra året.

Gav mitt mobilnummer till hela skolan och spelade Valentine's Froggy Jump.



Fan nu måste jag skriva snabbt så att jag inte slocknar jag börjar glida iväg nu tråkigt nog mina vänner. Aa såhär ser jag ut idag då och det svarta under ögonen ska tas hand om inatt. Det sitter fan permanent nu för tiden.


BAM jag e borta!

Forever alone


Jag är inte ensam, jag har ju Ben & Jerry!


Happy valentine's day!





Vi i familjjen ska dock inte fira den tillsammans då vissa utav oss har pojkvän, vissa är bortresta, vissa har en pojk-vän och vissa har andra planer. Jag är en utav dom. Jag sviker mina landvettertjejer för att dra mig in mot stan senare. Förlåt flickor, men ni vet att jag älskar er ändå.



sportlof

och jag tänker inte sporta det minsta. varit på dåligt humör idag. vaknade och hade jätte ont i örat, nyckebenet och armen. ville bara gråta, haha. sen är tv sönder :(((( och så är jag inte ensam hemma. och så lagade jag mat förut och brände mig i munnen. hihi men maten smakar alltid bättre direkt ur stekpannan.

meeen jag fick ett fint armband på posten idag så lite lycklig är jag!

vad ska jag säga meeer? jo att jag sörjer. hur gör man om man verkligen måste fylla 18 tills på torsdag? jag kan inte fatta att rebecca och fiona kommer till göteborg och jag kommer inte få se dom. det är grymt. så jälvla tpl.



 sluta förstöra mitt liv då

Hejhå

Ja, då var man här igen! Förhoppningsvis blir det lite bättre bloggande nu när vi allihopa har lov! Hur gött är det inte med lov förresten? Extremt uppskattat, absolut.

Solen skiner, det är några plusgrader och jag är på strålande humör! Oh, lovely day. Åh, vad allt är bra. (Kände bara för att dela med mig min enorma glädje och kanske sprida vidare den, haha)





EY ROLLE

Nu när jag äntligen är frisk igen blir min bror sjuk och OJOJOJ vad bra att jag väljer att lägga mig under täcket och krama Victoria's Secret lotions med boxen och Rolf hela helgen. Men på nått sätt känns det ändå inte så pingu-business för Lucky Strike är här med en stor godis påse. Sov sällskap ♥


Gratisdimma och aceton. Svart. Middag: 20.00


bitch please

hi thursday!
jo tack, skolan går bra. vi har så trevligt så hihi. såg på frankenstien idag. den var dålig. jag satt och väntade på att byborna skulle springa med faklor i natten upp dit frankenstien och hans monster bodde och ropa "kill him!" men det kom aldrig? wtf. monstret tog ju självmord o slutet. fett besviken

efter skolan lämnade jag mitt CV på tre olika cafeér här på eriksberg. det var ett tråkig personligt brev och ett tomt CV så jag förväntar mig inte speciellt mycket. men nu har jag försökt iallafall!

snart lov! "redan?" precis som känns det innan varje lov. jaja.



okeeeej, välkomna hem till mig då.


ONÖDIGT

Jag älskar att jag skyndade mig som fan för att komma till en lektion där vi har "egen lek" eller vad dom kallar det, så jag ska alltså sitta här i 1 timma och inte göra nått, haha.. hallå facebook!

Jag kunde inte sova igår, då slutar det såhär.


hej din blogget

Idag var det massa sol! tvär vårigt. Min dag har varit bra, var bara i skolan två lektioner, orkade inte vara med på idrotten för våran idrotthall är feett kall. sen kom jag  hem. tvättade, såg på paradise hotell, åt sushi med pappa (<333) och pluggade!

vill bara säga att göteborg är fullt av fula kläder just nu. och det är väl tur för jag varken behöver eller har råd med nya kläder. men jag vill ha ändå :((((( och jag vill ha sommarskor!!!!!!!!!!



det var typ det. hejda


Jag med då

Här är jaaaag!




Jag har inte spårat ut, bara valt en annan väg

Braaaaa Matilda här e jaaaaag!

Woooooow

Här är jag Louise!!


Slänger in en bild på en nyttig helt crazy Matilda!

Snus porr brännvin

Halllååååå var e ni??

t.g.i fuckday

är det fredag och jag klantade mig för andra gången denna veckan (skrev ju tidigare att jag blev en timma och en kvart för tidig till skolan) idag skulle jag inte till skolan förens tolv och när jag stod och var färdig märkte jag att klockan var halv tolv, att jag hade tänkt fel och skulle bli sen. såå istället tvättade jag bort sminket, tog på mig mjukis byxor och gick en promenad med jackie istället.

nuu har jag precis duschat och målat naglarna, ska vara med mina fina tjejer ikväll!

förresten så är jag så jävla torr i ansiktet nu när det är så kallt ute och det blir värre när jag använder vanlig handtvål för att tvätta bort sminket, men idag smorde jag in hela ansiktet med min tatuerings salva, funkade jätte bra! mm, rätt nöjd.




bild på några utav oss från i somras. (tror matilda har tagit) jag vill att det ska bli varmt! och jag vill använda min skinnjacka, och mest vill jag använda min långklänning!


februari osv

Okej, om vi ska bli personliga så ska jag avslöja en hemlighet. jag har en lesbian crush. jag är kär i rebecca och fiona. dom är såååå snygga och sååå coola och sååå tuffa och jag vill bli som dom när jag blir stor.

om jag fick välja endast en artist/band att lyssna på just nu så är det dom. skrev jag att dom är jävligt snygga? och har ni hört deras musik? såg dom förra året på siesta men sedan dess har de typ gjort 1000 nya bra låtar.










tack och hej.

Vi i familjjen säger tummen upp för J.D




Måste bara få detta sagt

En sak som jag nyss kommit fram till är att ingen och då menar jag verkligen ingen, som jag inte känner sedan innan då, vågar sätta sig brevid mig på bussen. Tanken har slått mig innan med att när bussen är "full" är det alltid jag som sitter där med min väska på andra sätet. Jag tycker detta är jätte skönt, men egentligen, så farlig ser jag väl inte ut?

Jag menar, när det kommer på massa folk och jag märker att bussen redan är realativt full så brukar jag flytta på min väska och lägga den i knät. Men även om det är folk som ser det så sätter dom sig aldrig där ändå. Idag gick det till och med så långt att en kille satte sig på ett säte bakom mig som var helt sönder, det gick knappt att sitta på det liksom.

Antingen ser jag extremt farlig ut (brukar faktiskt få höra att jag ser ganska bitchig/arg ut när jag är själv, speciellt när jag går) eller så luktar jag bara väldigt illa.

Tack för mig, hej!


Självaste bitchen

Nehe

Nääää, men ni vet, ibland orkar man bara inte blogga! Jag hatar mig själv ibland dessutom. Okej, hatar är ett väldigt starkt ord - ibland är jag lite osmart, får jag nog säga istället. Om ni frågar vem som helst så skulle dom beskriva mig som "en-person-som-alltid-planerar-för-mycket". Ja, jag älskar att ha planer för jag gillar att hålla mig sysselsatt, men ärligt talat, jag har knappt tid för att sova, haha.

Hur som helst, en utav dom många sakerna jag har gjort idag var mitt besök på Felicias salong, eller ja, där hon har sin praktik. Hon fixade mitt hår jättejätte fint och jag är super nöjd. Måste säga att det känns otroligt bra att ha en vän som utbildar sig till frisör, hoppas hon inte tar betalt för det i framtiden när hon blir känd bara :)

Jag har även hunnit dammsuga huset och torkat golven, träffa tre fina vänner från min skola, träna T7 (min lilla gymnastikgrupp) och övningsköra, och gissa vad jag gör nu då? Jag pluggar... 

Behöver jag nämna vem det är som har gjort inlägget? Hehe




RSS 2.0